lunedì 31 dicembre 2012

Fursecuri cu migdale./Biscotti con le mandorle.

IN ITALIANO PIù SOTTO.


Acestea sunt fursecurile cu care l-am asteptat pe Mos Craciun si trebuie sa spun ca a ramas foarte multumit :D...dar merg de minune si la micul dejun sau gustare.

INGREDIENTE(pentru circa 20 de fursecuri):
150 gr unt moale
250 gr faina
100 gr migdale macinate
100 gr zahar brun fin
2 galbenusuri
un praf de sare
1 pliculet de vanilina
1 lingurita praf de copt



MODUL DE PREGATIRE:

-mixati untul cu zaharul si praful de sare pana devine cremos.
-adaugati galbenusurile,amestecati si la urma uniti si celelalte ingrediente.

-framanatati totul pana veti obtine un aluat omogen,apoi puneti in frigider timp de 30-40 de minute.
-scoateti aluatul si cu mana luati cate putin si formati mici bilute(de marimea nei nuci).
-puneti bilutele pe o tava acoperita cu hartie de copt si dati la cuptorul incins la 180° timp de 15-17 minute.

 -cat sunt calzi ii tavaliti prin zahar pudra vanilat.
IN ITALIANO:

Questi sono i biscotti con cui abbiamo aspettato Babbo Natale ed devo dire che e rimasto molto contento :D...ma vanno bene anche per la colazione o per merenda.

INGREDIENTI(per circa 20 biscotti):
150 g burro a temperatura ambiente
250 farina
100 g mandorle macinate
100 g zucchero di canna fino
2 tuorli
una presa di sale
1 bustina di vanilina
1 cucchiaino di lievito in polvere

PREPARAZIONE:

-montate il burro con lo zucchero ed una presa di sale fino a quando diventa cremoso.
-aggiungete i tuorli,mescolate e infine unite anche gli altri ingredienti.

-lavorate il tutto fino a ottenere un impasto omogeneo,poi mettete in frigo a rassodare per 30-40 minuti.
-riprendete l'impasto e con le mani prendete un pò e formate delle piccole palline(quanto una noce).

-mettete le palline su una teglia ricoperta di carta da forno e infornate a 180° per 15-17 minuti.

-ancora caldi li dovete rotolare nello zucchero al velo vanigliato.

6 commenti:

  1. Felicitari pentru blog in primul rand..Fursecurile sunt foarte bune.Bravo!

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  2. Foarte frumos blog draga mea,te felicit! Imi place foarte mult cum explici si ca traduci in italiana,super,calitate buna,poze explicite,minunat!si mai ales un gust de zici numai mmmmmmmmh mmmmmmmmh ce bunatate.te pup

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    1. Alba draguta ca intotdeauna,iti multumesc scumpo.Te imbratisez cu drag.

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  3. Tare bine arata biscuitii Ionela..merg oricand dupa parerea noastra:D

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